مواد غذایی اغلب موجب میگرن می شوند ,

افرادی که میگرن دارند باید سعی کنند حساسیت های

بالقوه غذایی خود را شناسایی کنند

رژیم های حذفی می تواند غذاهای مشکل آفرین را معلوم کند ,

هیپوگلسیمی واکنشی نیز احتمالا موجب میگرن می گردد .


موادی که معمولا موجب میگرن می شوند :


ماده : آمین های وازراکتیو که موادی هستند که موجب گشاد شدن

عروق خونی می شوند

( تیرامین و فنیل اتیل آمین از شکل های متداول آن است )

منابع غذایی : پنیر کهنه , جگر مرغ , شاه ماهی شور ,

سوسیس , گوشت فرآیند شده , خامه ترش , شکلات , موز و پیاز


ماده : لاکتوز ( قند شیر ) در افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند

می تواند سبب میگرن شود منابع غذایی : محصولات شیری


ماده : اسپارتام منابع غذایی : محصولات غذایی حاوی شیرین کننده های مصنوعی


ماده : نیتریت ها ( نگهدارنده ها و رنگ دهنده های گوشت )

منابع غذایی : سوسیس , سالامی , گوشت فرآیند شده , ... , نوشیدنی های غیر الکلی


ماده : مس ( غذاهایی که حاوی مس بالایی هست

ند می توانند موجب گشاد شدن عروق و میگرن شوند )

منابع غذایی : شکلات , چای , مغزعا , صدف , جوانه گندم


ماده : مونو سدیم گلوتامات ( افزایش دهنده طعم )

منابع غذایی : غذاهای فرآیند شده

ریز مغذی ها :


ماده مغذی : منیزیم و ویتامین B6

مقدار سفارش شده روزانه : بین 400 تا 600 میلی گرم منیزی

م و حدود 50 میلی گرم ویتامین B6

ملاحظات : پایین بودن میزان منیزیم بدن ,

احتمال خطر تنگی و انقباض عروق خونی را افزایش می دهد ,

به ویژه در زنانی که میگرن آنها در دوران قاعدگی یا بارداری عود می کند ,

موثر است .


ماده مغذی : اسید های چرب امگا سه

مقدار سفارش شده روزانه : بین 2 تا 4 گرم EPA‌ به صورت کپسول روغن ماهی

ملاحظات : احتمالا تعداد و شدت حملات میگرن را کاهش می دهد .


ماده مغذی : ویتامین D و کلسیم

مقدار سفارش شده روزانه : حدود 10 میکرو گرم ویتامین D و 600 میلی گرم کلسیم

ملاحظات : احتمالا تعداد و شدت حملات میگرن را کاهش می دهد .